Wikistad
Advertisement
Wikistad
2.096
pagina's


 
 
Voor het eerst op Wikistad? Klik hier!
 
Huis.png Wikistad
Wikistad is een wiki over een fictief land, Libertas. Iedereen kan de pagina's op deze wiki bewerken en kan samenwerken in onze gemeenschap. Elke gebruiker kan artikels maken of wijzigen over dit land. Denk aan menselijke biografieën, artikelen van bedrijven, producten, boeken, sportevenementen, natuur, radiostations, etc. De gemeenschap is echt een goed initiatief, dat deelname in bestaande projecten waardeert. Welkom!

De Wikistad-gemeenschap is trots te kunnen aankondigen dat onze wiki 2.096 artikelen heeft. Als je zijn overlegpagina's, bestanden, gebruikerspagina's en allerlei onderhoud pagina's, bereiken we 8.268 pagina's in totaal. Wikistad is één van de meest actieve fictieve landen op het web!

Alstublieft, help ons Libertas te verbeteren!
 
Info.png Wist je dat...?
Christian Neyt.jpeg
Ster.png Uitgelicht artikel
Watertransport Libertas.png

Watertransport Libertas, oftewel WL, was een Libertaans bedrijf tussen 1989 en 2012 dat in de gemeenten Apud Maro, Civitas Libertas, Molenbeek, Muntegu, Newport Skeend, West-Yssele en Wikistad actief was. Het is altijd een privébezit van de Sunitram Holding geweest, maar doordat er te veel concurrentie was, kon WL het niet meer volhouden. Vooral in het gebied Wikistad waren er te veel andere bedrijven in dezelfde sector.

Recent uitgelicht: Simon Verwest - International College of Libertas - War Child
Kunst.png Uitgelichte afbeelding

Zalzaa X3 De Film.png
De filmposter van Zalzaa X3: De Film, uitgebracht in 2009.

Help.png Interessante pagina's
Goldenglobe.png Onze vrienden
 
Krant.png Recente wijzigingen
Op deze pagina kunt u de recentste wijzigingen in deze wiki bekijken.
Er zijn in deze periode geen wijzigingen gemaakt die aan de criteria voldoen.
Advertisement