Wikia


Crystal package settings
Werk in uitvoering: Aan deze pagina wordt momenteel druk gewerkt of zal druk gewerkt worden
This page is currently under construction
Info
Libra groep Libra Groep: · Forambo · VMF · Libra Card · Zypher Investments · Notenboom Advocaten
Blackcard

Blackcard van Libra Card

Libra Card is de eerste en enige creditcardmaatschappij van Libertas. Het bedrijf is een onderdeel van het financiële concern de Libra Groep en is tijdelijk gevestigd in Civitas Libertas. Wanneer aan de Manhattanwijk wordt begonnen zal het zich daar op een al gereserveerd plot vestigen.

De Creditcard Edit

In juli 2007 ging de Libra Groep een samenwerkingsverband aan met Mastercard en werd begonnen aan de inrichting van een Libertaanse creditcard. Door de samenwerking met Mastercard wordt de kaart in praktisch elke gelegenheid in Libertas geaccepteerd.

Er zijn drie verschillende kaarten te verkrijgen, de Blackcard, de Goldcard en de Madrascard. De Blackcard is een kaart met een maandelijkse kredietlijn van €15.000,-. De kosten bedragen €100,- per jaar en wanneer geld wordt opgenomen kost dit €2,- extra. De Goldcard is de standaard kaart met een maandelijkse kredietlijn van €2.000,-. De kosten bedragen €25,- per jaar en wanneer geld wordt opgenomen kost dit €3,- extra. De Madrascard is een studentenkaart. Deze kaart kan met of zonder lening worden afgesloten. Zonder lening kost hij €10,- per jaar en wanneer geld wordt opgenomen kost dit €1,- extra. Met een lening is de kaart gratis en is geld opnemen ook gratis. Per jaar kan er tot €12.000,- mee worden betaald en na beïndiging van de studies kan de lening in termijnen afbetaald worden. Er kan ook een extra Masterlening aan toegevoegd worden van maximaal €60.000,-.

Standaard features Edit

  • Wanneer een aankoop kapot gaat binnen één jaar na aankoop met de creditcard wordt het aankoopbedrag terug gestort.
  • Wanneer een huurauto wordt gehuurd met de creditcard is er een standaard verzekering die dan ingaat.
  • Er kan gespaard worden voor reizen die aangeboden worden door de Reva-Groep, TWA en TWA Travel Agency.
  • Wanneer gebruik wordt gemaakt van een Forambo rekening zijn de kaarten gratis, anders zijn de administratieve kosten gewoon voor rekening van de gebruiker.